| Önceki başlık :: Sonraki başlık |
| Yazar |
Mesaj |
demiruyar Mr. Boutique

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 10:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| KeReMmM demiş ki: | Öyleyse uygun bir zamanda karting turnuvası düzenleyelim  |
Keremm ağzından bal damladı farkında değilsin
Yakarım sizi Go-kartta  |
|
| Başa dön |
|
 |
KeReMmM Pedal Mod Kalfasi

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 10:18 pm Mesaj konusu: |
|
|
Hehehe Maksat gönüller bir olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
deliturko Ampli Tasarimcisi

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 10:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| demiruyar demiş ki: | | KeReMmM demiş ki: | Öyleyse uygun bir zamanda karting turnuvası düzenleyelim  |
Keremm ağzından bal damladı farkında değilsin
Yakarım sizi Go-kartta  |
Arkadaşım sol ayakla çok pis fren yaparım  _________________ God created men, but Colt made them equal. |
|
| Başa dön |
|
 |
rock the boy

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 11:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
Bu da benim arabamın aynısı, 1.3 ayağımız yerden kesiyor işte ama bu güne kadar tek başıma sürme olayım pek olmadı, ne zaman arabaya binsem, kontağı çevirmeden "hüooop, hacı ne tarafa? Bizi de atıversene be!" diyen arkadaşlarımın seslerini duyarım.Bir nevi vatani hizmet gibi bişey bu ..Valla kart-jeton sistemine geçmeyi düşünüyorum
Haa, gönlümde yatan aslan ne derseniz...Fotosunu bulayım ,eminim siz de aynısını düşünürsünüz...( to be continue ) _________________ "...The world is full of kings and queens,who blind your eyes and steal your dreams...."
BLack Sabbath - 1980
www.myspace.com/meditaband
www.myspace.com/mfatihercan |
|
| Başa dön |
|
 |
rg7321

|
Tarih: Pzr Eyl 14, 2008 11:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Buda benim kerata.Öğrenci arabası tam.Burdan okula 5 ytl yakıyor(10 kkm gidiş-geliş)Hatta yolda öğrenci bile alıyorum da dolmuşcular çekmişti kenara bigün o yüzden korkuyorum artık Şu müzik işlerinde para ayırsa jant ve boya düşünüyorum ama işte, para emiyor işte ekipman sevdası Çok satmayı düşündüm 40-50 yaşlarında bi stratla takas etmek kafamın ucundan geçti.
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Osman C. Çiğil Taze Lehimci

|
|
| Başa dön |
|
 |
frantic The Hard & The Silent

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 12:02 am Mesaj konusu: |
|
|
Affınıza sığınarak temsili resim koyuyorum ama, dün bu çocuğun içinde durduk yere ölüyordum az kalsın. Hızlı girmediğim bir virajda kontrolümden çıktı kendisi, viraja da viraj demezsiniz, sağında solunda bir şey yok, bir yere çarpmadım ama bir ara yol kenarına çıktım. Sol ön tekerlek kopma noktasında. Paylaşmak istedim.
 _________________ Yakında!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 12:04 am Mesaj konusu: |
|
|
| rg7321 demiş ki: | Hatta yolda öğrenci bile alıyorum da dolmuşcular çekmişti kenara bigün o yüzden korkuyorum artık |
Yani elbet tanıdığınız bildiğiniz insanlık abidesi dolmuşçu vardır da. Klasik dolmuşçu hareketi işte, terbiyeden adaptan yoksun. _________________ Yakında!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
rg7321

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 12:40 am Mesaj konusu: |
|
|
| frantic demiş ki: | | rg7321 demiş ki: | Hatta yolda öğrenci bile alıyorum da dolmuşcular çekmişti kenara bigün o yüzden korkuyorum artık |
Yani elbet tanıdığınız bildiğiniz insanlık abidesi dolmuşçu vardır da. Klasik dolmuşçu hareketi işte, terbiyeden adaptan yoksun. |
Çok kötü dayak yediğimi bilirim dolmuşçulardan.Napalım akıllandık artık.Dolmuşculara sevgilerimi gönderiyorum. |
|
| Başa dön |
|
 |
PuNcHiE

Kayıt: 08 Ekm 2007 Mesajlar: 490 Konum: Ankara/Ankara Üni.
|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 1:30 am Mesaj konusu: |
|
|
| frantic demiş ki: | Affınıza sığınarak temsili resim koyuyorum ama, dün bu çocuğun içinde durduk yere ölüyordum az kalsın. Hızlı girmediğim bir virajda kontrolümden çıktı kendisi, viraja da viraj demezsiniz, sağında solunda bir şey yok, bir yere çarpmadım ama bir ara yol kenarına çıktım. Sol ön tekerlek kopma noktasında. Paylaşmak istedim.
 |
Büyük geçmiş olsun valla, Allah beterinden saklasın ne diyeyim.  _________________ L E F T Y ! |
|
| Başa dön |
|
 |
thecold33

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 8:29 am Mesaj konusu: |
|
|
| rg7321 demiş ki: | | frantic demiş ki: | | rg7321 demiş ki: | Hatta yolda öğrenci bile alıyorum da dolmuşcular çekmişti kenara bigün o yüzden korkuyorum artık |
Yani elbet tanıdığınız bildiğiniz insanlık abidesi dolmuşçu vardır da. Klasik dolmuşçu hareketi işte, terbiyeden adaptan yoksun. |
Çok kötü dayak yediğimi bilirim dolmuşçulardan.Napalım akıllandık artık.Dolmuşculara sevgilerimi gönderiyorum. |
İddaya varım konuşma içersine en çok küfürü sokmayı başarabilen.Koca koca arabaları, sanki smart kullanıyormuş gibi trafiğe sokan insanlar şöförlerdir.(istisnalar hariç tabi).
Bu arada F1 takip edenleriniz varsa( ben nerdeyse 98'den beri çoğu yarışı izlemişimdir bazende WRC) son iki yarış çok heycanlıydı gerçekten uzun süredir hasret kalınan sahneler vardı.Hatta konunun açıldığı gün en genç yaşta yarış kazanma rekoru kırıldı  _________________ ...:"Thecoldfusion":...
GitarPedal Şahane Birşey olduk biz...
Tüm gün tarlada çalışan bir köle, ancak göğe bakıp özgürlüğünü hatırlayarak hüzünlenir. Gök mavisinden alır adını blues... |
|
| Başa dön |
|
 |
karadoan White Hawk

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 1:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sebastian Vettel.. Adam yeni Schumi  _________________
D.
www.myspace.com/karadoan |
|
| Başa dön |
|
 |
thecold33

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 2:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| karadoan demiş ki: | Sebastian Vettel.. Adam yeni Schumi  |
Bunu zaman gösterecek ama hakketen dün bende şaşırdım ne kadar genç biri heycandan konuşamadı resmen.Tabi Monza'yı kazanmak boru değil.
Ben Şahsen F1'den önce sevsem ve şuan yarışı heycan kattığını kabul etsemde Hamliton'u pek sevmiyorum.Zaten o eninde sonunda ya kendini ya başkasını baya büyük bir kazaya sürükleyecek. Kimi'ye yazık bizde kendiside hayal kırıklığı içinde hep.Alonso bir esti kaldı sonra, ama bence yeniden eski formuna girerse onu kesecek pilot az şu anda.
Açıkçası bundan 5 sene önce çok daha heycanlıydı evet hep Schumi kazanıyordu ama diğer rakiplerde hem çok güçlü hemde çok risk alan tiplerdi. Bmw mesala çok kaza yapmasını saymazsak, yarışları heycanlı hale getiryordu. Son bir iki yıldır birazda kurallarla sıkıcı hale geldi yarışlar ama son bir kaç yarıştır F1 eski heycanını kazanacağını ve güzel yarışlara gebe olduğunu haber veriyor bize.
Umarım sıkmamşımdır. Öyle içimden geldi.  _________________ ...:"Thecoldfusion":...
GitarPedal Şahane Birşey olduk biz...
Tüm gün tarlada çalışan bir köle, ancak göğe bakıp özgürlüğünü hatırlayarak hüzünlenir. Gök mavisinden alır adını blues... |
|
| Başa dön |
|
 |
Aykan

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 3:49 pm Mesaj konusu: |
|
|
Arabayı yıkamaya iniyorum kaç zamandır duran arabayı yıkattırdınız ya forum üyeleri alacağınız olsun  |
|
| Başa dön |
|
 |
Erren MUHTAR

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 3:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
| frantic demiş ki: | Affınıza sığınarak temsili resim koyuyorum ama, dün bu çocuğun içinde durduk yere ölüyordum az kalsın. Hızlı girmediğim bir virajda kontrolümden çıktı kendisi, viraja da viraj demezsiniz, sağında solunda bir şey yok, bir yere çarpmadım ama bir ara yol kenarına çıktım. Sol ön tekerlek kopma noktasında. Paylaşmak istedim.
 |
Geçmiş olsun.
Honda'nın bu modelini çok beğeniyorum ben özellikle siyahı çok güzel bence fakat niye öyle yaptı aceba ? |
|
| Başa dön |
|
 |
AliSahin Hus ile uslanmayan

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 4:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Ben ufakken amcamda vardi bunlardan bir adet. O zamandan beri hayalim
Onumuzdeki 10 sene icerisinde bir adet alamazsam tasi taragi satip yagmur ormanlarina yerlesmeyi dusunuyorum  _________________ I'll be black! |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 4:35 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Erren demiş ki: | | frantic demiş ki: | Affınıza sığınarak temsili resim koyuyorum ama, dün bu çocuğun içinde durduk yere ölüyordum az kalsın. Hızlı girmediğim bir virajda kontrolümden çıktı kendisi, viraja da viraj demezsiniz, sağında solunda bir şey yok, bir yere çarpmadım ama bir ara yol kenarına çıktım. Sol ön tekerlek kopma noktasında. Paylaşmak istedim.
 |
Geçmiş olsun.
Honda'nın bu modelini çok beğeniyorum ben özellikle siyahı çok güzel bence fakat niye öyle yaptı aceba ? |
Ya frenler boşaldı bir an, ya şanzımanda bir sorun çıktı D'de iken L'ye yani 1. vitese falan attı kendini ya da aksa zarar verdim daha önceden. Servisten çıkınca belli olur.
Ayrıca cümleten sağolun varolun. _________________ Yakında!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
DreamGuitar

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 5:25 pm Mesaj konusu: |
|
|
Chevrolet Camaro ve Dodge Viper diyorum efenim...
Ölüp gitmeden bu makinaları kullanacağımız günleride görecekmiyiz bakalım. _________________ Si String Power. |
|
| Başa dön |
|
 |
Aykan

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 6:04 pm Mesaj konusu: |
|
|
| DreamGuitar demiş ki: | Chevrolet Camaro ve Dodge Viper diyorum efenim...
Ölüp gitmeden bu makinaları kullanacağımız günleride görecekmiyiz bakalım. |
Camaro kullanabilirsin ama Viper için ümitsiz diyebilirim:D |
|
| Başa dön |
|
 |
Phantom Hayvan Sever

|
Tarih: Pts Eyl 15, 2008 8:57 pm Mesaj konusu: |
|
|
Viper'ı olan bir çocuk vardı ben lise zamanlarındayken, kendileri türkiye Jeep-Dodge distribütörüymüş... Vah vah dedik topluca...  _________________ A.
Phantom ne yapar ne eder?
Youtube |
|
| Başa dön |
|
 |
demiruyar Mr. Boutique

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 2:41 pm Mesaj konusu: |
|
|
| AliSahin demiş ki: |
Ben ufakken amcamda vardi bunlardan bir adet. O zamandan beri hayalim
Onumuzdeki 10 sene icerisinde bir adet alamazsam tasi taragi satip yagmur ormanlarina yerlesmeyi dusunuyorum  |
 |
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar Hurgeneral

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 3:23 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Reklam süpermiş... |
|
| Başa dön |
|
 |
DreamGuitar

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 3:52 pm Mesaj konusu: |
|
|
| Aykan demiş ki: | | DreamGuitar demiş ki: | Chevrolet Camaro ve Dodge Viper diyorum efenim...
O işler hiç belli olmaz hayat bu...Ama her iki model içinde şartlar eşit bence.Her iki modelinde çok birbirinden aşağı kalır yanı yok. _________________ Si String Power. |
|
| Başa dön |
|
 |
DreamGuitar

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 3:54 pm Mesaj konusu: |
|
|
| frantic demiş ki: | | Erren demiş ki: | | frantic demiş ki: | Affınıza sığınarak temsili resim koyuyorum ama, dün bu çocuğun içinde durduk yere ölüyordum az kalsın. Hızlı girmediğim bir virajda kontrolümden çıktı kendisi, viraja da viraj demezsiniz, sağında solunda bir şey yok, bir yere çarpmadım ama bir ara yol kenarına çıktım. Sol ön tekerlek kopma noktasında. Paylaşmak istedim.
 |
Geçmiş olsun.
Ya frenler boşaldı bir an, ya şanzımanda bir sorun çıktı D'de iken L'ye yani 1. vitese falan attı kendini ya da aksa zarar verdim daha önceden. Servisten çıkınca belli olur.
Ayrıca cümleten sağolun varolun. |
Son dönemler bu otomatik şanzıman olayları çok sık yaşanmaya başladı çevremde.Otomatik şanzıman bence oldukça kötü birşey.Sürüş keyfindende yiyor.Millet birde extradan para ödüyor bu zımbırtıya.Aman diyeyim...
Çok geçmiş olsun. _________________ Si String Power. |
|
| Başa dön |
|
 |

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 4:31 pm Mesaj konusu: |
|
|
Sağolasın. Otomatiğin rahatlığı bir yana, sürüş keyfinden yediği doğru. _________________ Yakında!!
 |
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar Hurgeneral

|
Tarih: Sal Eyl 16, 2008 5:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
| DreamGuitar demiş ki: | | Aykan demiş ki: | | DreamGuitar demiş ki: | Chevrolet Camaro ve Dodge Viper diyorum efenim...
O işler hiç belli olmaz hayat bu...Ama her iki model içinde şartlar eşit bence.Her iki modelinde çok birbirinden aşağı kalır yanı yok. |
Ümitsizden kasıt, Viper'ı yolda tutabilmek olabilir...  |
|
| Başa dön |
|
 |
demiruyar Mr. Boutique

|
|
| Başa dön |
|
 |
PuNcHiE

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 2:14 am Mesaj konusu: |
|
|
Ne denilebilir ki, herşey ortada. (Gene moralim bozuldu )
Bu video bize bir kez daha gösteriyor ki araba dediğin arkadan itişli olur.  _________________ L E F T Y ! |
|
| Başa dön |
|
 |
PuNcHiE

|
|
| Başa dön |
|
 |
gogostar Hurgeneral

|
Tarih: Sal Eyl 30, 2008 3:53 am Mesaj konusu: |
|
|
| PuNcHiE demiş ki: |
Ne denilebilir ki, herşey ortada. (Gene moralim bozuldu )
Bu video bize bir kez daha gösteriyor ki araba dediğin arkadan itişli olur.  |
Moral bozmaya gerek yok... Empati yapın;
Düşünün ki bu videoyu çekmeden önce benzin alıyorsunuz. Video kaydı bitiyor ve bakıyorsunuz ki benzin de bitmiş... Cepte su içecek para kalmamış...
Arkadan itişli olduğu için yolda tutamıyorsunuz, sürekli milletin arabasına çarpıyorsunuz. Masrafıydı, kaskosuydu derken tek başınıza araba sürerken birden hayatınızda karşılaşmadığınız adamlarla muhatap oluyorsunuz...
İki ayda bir lastikleri yeniliyorsunuz...
Turbo sesi kulaklarınızı mahvediyor ve gitar çalamıyorsunuz... (Bu çok mu saçma oldu... ) |
|
| Başa dön |
|
 |
|